ЗА НАС

Счетоводна кантора „ Корект Консулт – Ем Джи Ей“ ООД е специализирана в предоставянето на разнообразни счетоводни услуги и в сферата на цялостното административно управление на бизнеса.

Пълното счетоводно обслужване е много важно за развитието и просперитета на всяка компания. Ние предлагаме счетоводни услуги в град Перущица и град Пловдив, а посредством най-новите технологии и начини на свързване, можем напълно пълноценно да предоставяме пълно счетоводно обслужване във всяка точка на страната.

Всички документи можете да ни изпращате онлайн или чрез куриер и те ще бъдат внимателно и прецизно обработени. Това спестява време и допълнителни разходи на нашите клиенти, а качеството на услугата остава високо и надеждно.

Вие имате възможност да използвате и абонаментно счетоводно обслужване на фирми, което включва пълен пакет от счетоводни услуги. По този начин ще си осигурите спокойствие и сигурност за вашия бизнес.

Ние предлагаме счетоводни услуги и консултации на високо ниво, напълно съобразени с националното и европейското законодателство. Това ще гарантира ефективно представителство на Вашия бизнес пред институциите и нулева възможност за нарушаване на данъчното и осигурителното законодателство. Нашата кантора прилага всички общоприети стандарти в счетоводството, като по този начин осигурява максимална данъчна защита и представлява интересите на клиентите ни пред данъчната администрация.

Ние ще ви насочвам и ще организираме счетоводно и административно вашия бизнес чрез изготвяне на индивидуален сметкоплан и счетоводна политика. Осъществяваме текуща обработка на документите и организираме счетоводно отчитане, съгласно приложимите стандарти. Калкулираме себестойност и отчитаме складово стопанство. Това е важно за малките и средните предприемачи, които много успешно използват нашите услуги. По този начин те гарантират растежа на бизнеса си в рамките на закона и спестяват ценно време в контактите с институциите, които в много случаи са неприятни и продължителни. Ние можем да ви спестим всичко това чрез качествено счетоводно обслужване в Перущица и цялата страна.

Ние ще ви помогнем да направите вашия точен бизнес план и да можете да предвиждате с максимална точност бъдещите си разходи и бизнес среда. Така вие винаги ще бъдете с една крачка пред конкурентите си, нещо много важно за успешното предприемачество.

Ние ще изготвяме базови и допълнителни справки за нуждите на мениджмънта. А чрез нашето пълно счетоводно обслужване ще имате възможност и за неограничен брой консултации и достъп до финансовото си състояние по всяко време.

Осигуряваме бързо и професионално годишно счетоводно приключване. Това е един от най-важните елементи в дейността на едно юридическо лице.

Екипът ни от професионалисти, който има дългогодишен стаж в сферата на счетоводството, винаги ще бъде на ваше разположение и ще ви консултира по всички въпроси по отношение на данъците и счетоводството на вашата фирма. Това ще ви гарантира спокойствие и сигурност.